Ce Alimente Consumam cand folosim Produse pentru Slabit?
Wednesday 19 December 2012
Autor: Bioelite Vert
Cand folosim produse pentru slabit, precum
fibre
sau
comprimate,
este normal sa ne echilibram alimentatia. O cura de slabire ne poate afecta sanatatea daca ne
infometam prea tare. Daca dorim sa slabim sanatos, trebuie sa avem o dieta echilibrata si sa tinem
cont ca aceste produse sunt complementare alimentatiei noastre, nu sunt consummate cu scopul de a o inlocui!
De aceea, e necesar ca, pe langa produse pentru slabit, sa ii asiguram corpului nutrientii necesari.
Ce contine o dieta cu produse pentru slabit?
Alimentele pe care le consumi trebuie sa aiba o valoare energetica mica, sa ofere nutrientii esentiali,
sa contina
fibre
si glucide, dar si o cantitate redusa de zahar si sare. De aceea, din regimul tau alimentar trebuie sa faca parte:
Cerealele integrate
Acestea protejeaza inima, mentin un nivel normal al glicemiei si echilibreaza digestia. Previn bolile cardiace,
contin nutrientii necesari organismului tau si iti ofera
fibrele,
mineralele si vitaminele atat de necesare pentru un stil de viata sanatos.
Legumele portocalii, verzi, rosii si albe
Legumele sunt o sursa bogata de
fibre
si vitamine, ne ajuta sa pierdem din greutate mai usor,
echilibreaza consumul de
fibre
si comprimate pentru slabit si previn cele mai multe boli.
De aceea, este necesar sa avem o alimentatie colorata!
Legumele verzi: contin luteina, zeaxatina si carotenoide care dimineaza riscul de boli
cardiovasculare sau de cancer, imbunatatesc vederea si ne ajuta sa ne pastram tineri cat mai mult timp.
Exemple: varza, broccoli, mazare, patrunjel, spanac, ceapa verde, castraveti, marar, menta.
Legumele portocalii: sunt surse foarte bune de vitamina C, intaresc sistemul imunitar si pastreaza
sanatatea ochilor. Ne protejeaza de infectii si imbunatatesc aspectul pielii.
Exemple: cartofi dulci, porumb, fasole galbena, ardei grasi, morcovi.
Legumele rosii: contin licopen, antociani si scad riscul de boli de inima. Intaresc vasele sanguine,
scad riscul de accidente vasculare cerebrale si cel de cancer.
Exemple: rosii, ridichi, ceapa rosie, gogosari, ardei, sfecla, fasole rosie.
Legumele albe: scad riscul de accidente vasculare, scad riscul de boli cardiovasculare si regleaza
nivelul de colesterol din organism.
Exemple: ceapa, usturoi, conopida, ciuperci, ghimbir, cartofi albi.
Fructele
La fel ca si legumele, acestea sunt necesare a face parte din regimul nostru zilnic alimentar.
Efectele sunt similar cu cele ale legumelor, acestea fiind o sursa bogata de
fibre
si vitamine, care ne ajuta sa prevenim o gama larga de afectiuni si boli.
Fructele sunt recomandate a fi consumate inainte de fiecare masa, cu jumatate de ora, pe stomacul gol.
Carnea alba
Aceasta este digerata mult mai usor decat carnea rosie si contine acizi grasi nesaturati. Ajuta la reducerea
lipidelor din organism si scade riscul bolilor cardiovasculare.
Carnea alba contine protein si fier, zinc, magneziu si vitaminele B2 si B12. Din categoria de carne alba
fac parte: carnea de pasare si de peste. Este indicat un consum zilnic de maxim 200 de grame de carne alba,
pentru a avea un efect sanatos asupra organismului.
Nuci si seminte crude
Acestea sunt alimente foarte sanatoase si nutritive pentru organism, fiind benefice in completarea
unui tratament pe baza de produse pentru slabit. Sunt o sursa excelenta de proteine, vitamine, minerale si
fibre.
Acestea previn cancerul si bolile cardiovasculare. Te ajuta sa renunti usor la alimentele bogate in calorii,
oferindu-ti un sentiment de saturatie.
Exemple:
-
Migdale, o sursa buna de proteine
-
Alunele caju, bogate in antioxidanti si cu un continut mai mic de grasimi
-
Semintele de in, sursa excelenta de acizi grasi omega 3. Protejeaza inima, oasele si previn cancerul si diabetul
-
Alunele, ca fiind o sursa buna de grasimi mononesaturate care ajuta inima si procesul de detoxifiere
-
Semintele de dovleac, cu efect benefic in protectia prostatei, a oaselor. O sursa bogata de proteine si zinc
-
Semintele de floarea soarelui, cu beneficii cardiovasculare si antiinflamatorii
-
Nucile, o sursa excelenta de acizi grasi omega 3, magneziu, fier, cupru. Protejeaza inima, oasele,
previn bolile cardiovasculare si imbunatatesc functiile creierului.
Preluarea pentru republicarea completa sau partiala a acestui articol se poate face doar
cu acordul scris al societatii Bioelite Vert S.R.L.
Comentarii
Momentan nu sunt comentarii!